۱۳۸۷ آذر ۶, چهارشنبه
۱۳۸۷ آذر ۵, سهشنبه
قیمت بنزین و وضع نابسامان اقتصادی درایالات متحده
۱۳۸۷ آذر ۱, جمعه
بیمارستان فوق تخصصی سرطان اطفال - محک
زنده باد سرکار خانم سعیده قدس و همه یاوران محک (موسسه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان) مطلب ادامه به نقل از تارنمای محک می آید:
در سالهای نخستین فعالیت موسسه محک؛ اعضای آن ضمن فعالیت در بخش خون هفت بیمارستان تهران، با دامنه ی جدیدی از تقاضاها روبرو گردیدند و نیاز محک به تسهیلاتی تخصصی برای درمان کودکان مبتلا به سرطان به صورت یک هدف بلند مدت درآمد.
در جهت نیل به این هدف و با تلاش هیات مدیره وقت موسسه و کمک های اهدائی یکی از یاوران محک، قطعه زمینی از طریق سازمان زمین شهری در ارتفاعات منطقه دارآباد در شمال شرقی تهران برای این منظور خریداری گردید.
بعلت کمبود امکانات مالی و بزرگی پروژه، ساخت مرکز تخصصی سرطان کودک برای مدت زمان اندکی معوق ماند تا اینکه بودجه ای نزدیک به دو میلیارد ریال برای ساخت فضایی در حدود دوهزار متر مربع برای تاسیس نقاهتگاه به تصویب هیات امناء رسید.
در این میان یاوری بلند همت به جمع مسوولین محک پیوست و تقبل نمود چهار برابر اعتباری که محک برای ساخت این مجموعه در نظر گرفته در اختیار آن بگذارد و زیر بنای این مجموعه از ۲۰۰۰ متر مربع به ۸۰۰۰ متر مربع افزایش یابد.
بانی ساختمان وقتی جریان پیشرفت سریع پروژه را دید اعلام کرد که تا پایان و تا هرمتراژی که تراکمهای قانونی زمین اجازه دهد تامین نقدینگی پروژه را تقبل می کند. به این ترتیب پروژه به ابعادی بیش از دوبرابر مساحت اولیه تغییر وضعیت داد.
سرانجام بیمارستان فوق تخصصی سرطان اطفال در دارآباد با ۱۸۰۰۰مترمربع زیربنا و در ظرف زمانی نزدیک به سه سال در ۱۳۸۲ (۲۰۰۳) به پایان رسید و به این ترتیب مجتمع بیمارستانی رفاهی محک، در بلندای شمال شرقی تهران با ۱۲۰ اطاق مجهز برای بستری بیمار و یک نفر همراه، و بخشهای تشخیصی و درمانی در حد بالاترین استانداردهای کشورهای توسعه یافته ساخته شد.
راه اندازی دو بخش نقاهتگاهی مجتمع بیمارستانی رفاهی محک با همکاری و هماهنگی دو گروه پرستاری و مددکاری آغاز گردید. چیدمان بخش ها در دو طبقه در تاریخ تیرماه 1382 (جولای 2003) آغاز گردید و در تاریخ ۱۳۸۲ (آگوست ۲۰۰۳) با پذیرش اولین بیمار، نقاهتگاه به طور آزمایشی افتتاح شد. این بخش در مهرماه (اکتبر) همان سال به طور رسمی آغاز به فعالیت نمود.
از سال ۱۳۸۳ موسسه محک فرآیند دریافت مجوز فعالیت بیمارستان را آغاز نمود و نهایتا" پس از یک تلاش سه ساله در بهمن ماه ۱۳۸۵ پروانه بهره برداری بیمارستان توسط وزارت بهداشت صادر گردید و بیمارستان از ۱۸ فروردین سال ۱۳۸۶ فعالیت خود را آغاز نمود.
این مجتمع دارای بخش های زیادی است که از آن جمله می توان به بخشهای: اورژانس بستری، درمانگاه، آزمایشگاه، شیمی درمانی، رادیوتراپی، فیزیوتراپی، آب درمانی، اتاقهای عمل، CT Scan، M.R.I، رادیولوژی، ICU، کتابخانه، اتاق بازی بچه ها، رستوران، سالن آمفی تاتر و مجتمع تجاری و ... اشاره کرد. فضاهای این مجتمع با یاری افراد نیکوکار تجهیز گردیده است و به نشانه تقدیر از کمکها ی آنان، هر یک از آنها به نام فرد پرداخت کننده هزینه، نام گذاری گردیده است.
درمانگاه آنکولوژی کودکان و درمانگاه شیمی درمانی در حال حاضر پذیرای کودکان بیمار هستند . بخش آزمایشگاهی بیمارستان قادر به انجام کلیه آزمایشات میکروبیولوژی ، هورمونی ،والایزا ، هماتولوژی ، پارازیتولوژی ، سرولوژی ، و خدمات بانک خون میباشد.
کلیه بخش ها مجهز به جدیدترین تجهیزات و دستگاههای اندازه گیری میباشند و از تجارب افراد مجرب و کارآزموده بهره می جویند. تصویربرداری MRI ، SPRIL CT SCAN ، رادیولژی دیجیتال ، و سونوگرافی ، برای استفاده عمومی و تخصصی ، از بخشهای فعال بیمارستان میباشند.
بخش پرتودرمانی (رادیو تراپی) بیمارستان فوق تخصصی محک مجهز به دستگاه شتابدهنده خطی (Linear Accelerator) و دستگاه سیمولاتور (Simulator) میباشد.
۱۳۸۷ آبان ۲۹, چهارشنبه
چرا ایران دوست داشتنی است
برنامه ی چرا ایران دوست داشتنی است بک برنامه فرهنگی است که به همت جمعی از ایرانیان مقیم بوستون در ایالات متحده ی آمریکا برگزار خواهد شد. این برنامه در نظر دارد تا سرزمین ایران را از زاویه ی زیست بوم سرزمین،مشاهیر، موسیقی محلی و غذاهای محلی معرفی کند. در واقع طی چند برنامه همه ی بخش های کشور معرفی خواهند شد. نخستین برنامه به شمال کشور اختصاص دارد شامل استان های گلستان، مازندران و گیلان. بخش زیست بوم و ارزش های اقلیمی توسط اینجانب انجام خواهد شد. در نظر دارم به اهمیت تنوع زیستی منطقه اشاره کنم و در مورد ماهی خاویار بگویم که فسیل زنده است در مورد جنگل های هیرکانی بگویم در مورد چین خوردگی البرز بگویم و بعد بعضی مناطق را معرفی کنم . چون مناطق زیاد است ناچارم به طور نمونه بخش هایی را معرفی کنم. به معرفی سوسن چلچراغ ، کوه درفک، دره سه هزار و دوهزار وجنگل های تالش و ماسوله و
پارک ملی گلستان فکر کرده ام شاید آبشار لوه را هم نشان دهم ولی هرچه فکر می کنم نمی توانم از یوش، آزاد کوه ، بلده و مرچ و ییلاقات علمده بگذرم . کپ و کالج که خاطره انگیزند .با جنگل سی سنگان چه کنم. اصلا این ها را بگویم و جنگل ابر را نشان ندهم که نمی شود . با گردنه حیران چه کنم. هنوز انارهای وحشی میانکاله را با خودم می چرخانم بدون میانکاله که از شمال گفتن فایده ندارد. با آشورا ده چه کنم. خلاصه سرتان را درد نیاورم درنظردارم آب دهان ایرانی های ساکن این منطقه را آب بیندازم. به تعداد ی عکس نیاز دارم که با نام خودتان یا عکاس اگر غیر از شماست در اسلایدهایم خواهم گنجاند. عکس ازمناطقی که اشاره کرده ام. یا ازلباس های محلی یا بازارهای محلی منطقه شمال. اگر از سردر اکبر جوجه هم عکس گرفته اید سپاسگزارخواهم شد کار را با مزه می کند. منتظر عکس ها و پیشنهادهایتان هستم.
۱۳۸۷ آبان ۲۸, سهشنبه
تحقیق و تفحص از موسسه کلینتون
یکی ازویژگی های جالب در دموکراسی ها یی که به افکار عمومی پاسخگو هستند بررسی چالش های منافع است. در واقع در عالم سیاست یا حتی عالم تولید دانش یا عالم خدمات بشر دوستانه افکار عمومی علاقمند است که بداند آیا از نمد سیاست ، علم و یا کار خیر کلاهی برای سرکسی که منافع شخصی دارد دوخته شده یا نشده.
مثلا خیلی مهم است که ملت بداند ثروت یک فرد خیر شناخته شده چگونه ساخته شده یا اینکه کسانی که به موسسه فرد خیر کمک کرده اند آیا برای منافع سیاسی یا افتصادی کمک کرده اند یا واقعا با هدف کار خیر کمک کرده اند.
این روزها یک گروه خبره از مشاوران سرگرم تهیه فهرست کابینه ی آقای اوباما هستند. با افراد مختلف مصاحبه می کنند. یکی از پست های بسیار مهم دولت وزارت امور خارجه است. یک از نامزدها خانم کلینتون است. خانم کلینتون، همسر رییس جمهور سابق آمریکا، رقیب آقای اوباما بود در انتخابات ریاست جمهوری. درطول رقابت با آقای اوباما رسانه ها همه ابعاد زندگی خانم کلینتون و به ویژه اظهارنامه ها ی مالیاتی سال های قبل خانم کلینتون را منتشر کردند. یعنی مخاطبان می دانند که خانم کلینتون چقد رمالیات داده چفدر درآمد داشته . چند تا خانه یا ماشین دارد. و غیره .
حالا که قرار است خانم کلینتون هم به عنوان کاندیدای وزارت امور خارجه معرفی شود. مجددا تیم مشاوران آقای اوباما درحال بررسی منابع تامین مالی موسسه کلینتون هستند. موسسه کلینتون درجهت برنامه های مبارزه با ایدز ،مالاریا، سل و گرمایش جهانی کار می کند همچنین یک موسسه توسعه ای است یعنی به امر توانمند سازی و فقر زدایی در کشورهای درحال توسعه مشغول است. بازرسان اوباما می خواهند بدانند که منابع مالی خارجی کمک به موسسه چیست و آیا این منابع می تواند در دراز مدت روی سیاست های وزیر خارجه ( خانم کلینتون ) تاثیر بگذارد. یعنی به عبارت ساده تر آیا یه جورایی موسسه کلینتون نمک گیر یک دولت یا شرکت خارجی شده است که به طور خواسته یا ناخواسته خانم کلینتون در مقام وزارت خارجه منافع آن شرکت یا دولت را برمنافع ملی ایالات متحده ترجیح دهد.
خیلی قشنگ است. کسی نمی گوید چرا خانم کلینتون میلیونر است . سوال این است که ایشان ازچه راهی میلیونر شده اند. آیا مالیات داده اند. و آیا راه میلیونر شدنشان می تواند باعث ارایه رانت به برخی شرکت ها یا دولت ها شود در صورتی که ایشان وزیر خارجه بشوند. در واقع می خواهند ببینند که هیچگونه چالش منافعی وجود دارد یا نه. رودربایستی هم ندارند. بانوی نخست سابق آمریکا ، سناتور خوش نام ایالت نیویورک، کسی که شانس بالایی برای کاندیداتوری حزب دموکرات داشت و شوهر قدرتمند ومحبوبش (بیل کلینتون) از او حمایت می کند زیر ذره بین مشاوران تکنوکرات اوباما ست که مو را از ماست می کشند و اگر هم نکته ای یافتند بدون رو در بایستی کار را به کس دیگری خواهند داد. منظورم از کار، کاندیداتوری پست وزارت است و درنهایت مجلس نمایندگان است که این پست را تایید خواهد کرد.
۱۳۸۷ آبان ۲۱, سهشنبه
۱۳۸۷ آبان ۱۶, پنجشنبه
زندگینامه باراک اوباما
باراک حسین اوباما روز 4 اوت سال 1961 در شهر هونولولو، ایالت هاوایی آمریکا ، از یک پدر سیاهپوست کنیایی، که او نیز باراک ن اوباما نام داشت، و یک مادر سفیدپوست آمریکایی متولد شد.
باراک اوبامای پدر از قوم لیو بود که در کنیا و مناطق شرق اوگاندا و شمال تانزانیا سکونت دارند و یکی از اقلیت های قومی اصلی در کنیا محسوب می شوند.
دین اکثر لیوها مسیحی است اما تعداد قابل توجهی از آنان، از جمله خانواده اوباما، از اسلام پیروی می کنند هر چند گفته می شود که باراک اوبامای پدر حتی قبل از عزیمت به آمریکا از اسلام کناره گرفته بود و خود را یک فرد غیر مذهبی می دانست.
باراک اوبامای پدر در سن بیست و سه سالگی برای استفاده از یک بورس تحصیلی در دانشگاه هونولولو به تنهایی عازم آمریکا شد هرچند پنج سال پیش از آن با دختری از قبیله خود ازدواج کرده و از او صاحب چهار فرزند شده بود.
هنگام تحصیل در این دانشگاه بود که او با آن دانهام، یک دانشجوی دختر آمریکایی اهل کانزاس آشنا شد و با او ازدواج کرد اما این ازدواج دوامی نداشت و هنگامی که باراک اوبا (پسر) دو سال داشت، به جدایی انجامید.
باراک اوبامای پدر بعد از خاتمه تحصیل در آمریکا، به کنیا بازگشت و در سال 1982 در یک سانحه رانندگی در آن کشور درگذشت در حالیکه پسرش را تنها یک بار دیگر در سال 1971 ملاقات کرده بود.
تحصیل در اندونزی و آمریکا
آن دانهام پس از جدایی از همسر اول خود، در سال 1967 با یک دانشجوی اندونزیایی ازدواج کرد و همراه پسر خود عازم اندونزی شد و باراک اوباما تا سن ده سالگی در آن کشور سکونت داشت و به مدرسه می رفت اما در سال 1971 به هاوایی و نزد پدر و مادر بزرگ مادری خود بازگشت.
باراک اوباما پس از خاتمه دوره دبیرستان در هونولولو به لس آنجلس رفت و وارد کالج اکسیدنتال شد اما پس از دو سال، خود را به دانشکده علوم سیاسی دانشگاه کلمبیا در نیویورک منتقل کرد.
پس از دریافت لیسانس در رشته روابط بین الملل از این دانشگاه در سال 1983، باراک اوباما به عنوان کارمند در یک شرکت خصوصی و سپس یک گروه تحقیقاتی وابسته به کلیسای کاتولیک در شیکاگو ، ایالت ایلینوی، کار کرد اما با ورود به دانشکده حقوق دانشگاه هاروارد در سال 1988، برای چند سال این شهر را ترک گفت.
باراک اوباما پس از خاتمه تحصیل در هاروارد و کسب درجه دکترای حقوق در سال 1991، به شیکاگو بازگشت و ضمن کار در زمینه های مختلف حقوقی و دانشگاهی، به فعالیت های سیاسی نیز روی آورد.
باراک اوباما در سال 1996 وارد سنای ایالت ایلینوی شد و تا سال 2005 و دستیابی به کرسی این ایالت در مجلس سنای ایالات متحده، عضو سنای ایالتی بود.
از جمله اقدامات آقای اوباما در زمان عضویت در سنای ایالات متحده مشارکت در تدوین طرح هایی مربوط به شفافیت و حسابرسی عملیات مالی دولت فدرال، مقابله با تخلفات انتخاباتی و کمک بشردوستانه به جمهوری کنگو بوده است.
با آغاز رقابت های انتخاباتی سال 2008، سناتور اوباما، با وجود تجربه اندک در تشکیلات دولتی واشنگتن، داوطلبی خود را برای احراز نامزدی حزب دموکرات اعلام داشت که رقابتی طولانی و فشرده با سناتور هیلاری کلینتون، همسر رئیس جمهوری پیشین آمریکا، را در پی آورد.
مبارزات انتخاباتی و دستیابی به پیروزی
این رقابت به گزینش آقای اوباما به عنوان نامزد واحد حزب دموکرات در ماه ژوئن سال جاری و ورود به مبارزات انتخاباتی با جان مک کین، نامزد حزب جمهوریخواه، و سرانجام، پیروزی در رای گیری روز 4 نوامبر و انتخاب به عنوان چهل و چهارمین رئیس جمهوری ایالات متحده منجر شد.
در جریان مبارزات انتخاباتی، باراک اوباما سیاست های دولت جورج بوش را به شدت مورد انتقاد قرار داد و خروج تدریجی نیروهای آمریکایی از آن کشور را مطرح کرد هرچند حمایت خود را از افزایش حضور نظامی ایالات متحده در افغانستان ابراز داشته است.
در جنبه های دیگر سیاست خارجی، انتظار نمی رود آغاز به کار دولت آقای اوباما به منزله تغییرات بنیادی در روابط بین المللی ایالات متحده باشد هرچند رئیس جمهوری منتخب آمریکا در جریان مبارزات انتخاباتی بر همکاری نزدیکتر با متحدان این کشور و تلاش برای بهبود چهره آمریکا در صحنه بین المللی تاکید نهاده است.
رئیس جمهوری منتخب آمریکا از گفتگو با جمهوری اسلامی به منظور وادار ساختن این کشور به تغییر روش خود حمایت کرده هرچند مشخص نیست که برای آغاز چنین مذاکراتی چه شرایطی را در نظر گرفته است و آیا مقامات جمهوری اسلامی شرایط احتمالی او را قابل قبول خواهند دانست.
از نظر سیاست های اقتصادی و اجتماعی، آقای اوباما به طیف "لیبرال" تعلق دارد که از گسترش برنامه های خدمات اجتماعی و کمک به گروههای کم درآمد و تامین منابع مالی مورد نیاز این برنامه ها از طریق مالیات سنگین تر بر شرکت های بزرگ و دارندگان درآمدهای کلان حمایت می کند.
باراک اوباما در سال 1989 با میشل رابینسون در شیکاگو آشنا شد و در سال 1992 با او ازدواج کرد.
مراسم تحلیف باراک اوباما روز 20 ژانویه سال آینده برگزار می شود و آقا و خانم اوباما، همراه با دو دختر ده ساله و هفت ساله خود که "مالیا آن" و "ناتاشا"نام دارند، به کاخ سفید نقل مکان خواهند کرد
مطلب فوق به نقل از بی بی سی است.
ارسال شده توسط Syamak Moattari در ۱۹:۴۵
برچسبها: انتخابات آمریکا
۱۳۸۷ آبان ۱۵, چهارشنبه
وال استریت به زبان ساده
و اما داستان
روزی روزگاری در روستایی در هند؛ مردی به روستاییها اعلام
کرد که برای خرید هر میمون ۱۰ دلار به آنها پول خواهد داد. روستاییها هم
که دیدند اطرافشان پر است از میمون؛ به جنگل رفتند و شروع به گرفتنشان
کردند و مرد هم هزاران میمون به قیمت ۱۰ دلار از آنها خرید ولی با کم شدن
تعداد میمونها روستاییها دست از تلاش کشیدند. به همین خاطر مرد اینبار
پیشنهاد داد برای هر میمون به آنها ۲۰ دلار خواهد پرداخت. با این شرایط
روستاییها فعالیت خود را از سر گرفتند. پس از مدتی موجودی باز هم کمتر و
کمتر شد تا روستاییان دست از کار کشیدند و برای کشاورزی سراغ
کشتزارهایشان رفتند. این بار پیشنهاد به ۲۵ دلار رسید و در نتیجه تعداد
میمونها آنقدر کم شد که به سختی میشد میمونی برای گرفتن پیدا کرد.
اینبار نیز مرد تاجر ادعا کرد که برای خرید هر میمون ۵۰ دلار خواهد داد
ولی چون برای کاری باید به شهر میرفت کارها را به شاگردش محول کرد تا از
طرف او میمونها را بخرد. در غیاب تاجر، شاگرد به روستاییها گفت: «این
همه میمون در قفس را ببینید! من آنها را به ۳۵ دلار به شما خواهم فروخت
تا شما پس از بازگشت مرد آنها را به ۵۰ دلار به او بفروشید.» روستاییها
که [احتمالا مثل شما] وسوسه شده بودند پولهایشان را روی هم گذاشتند و
تمام میمونها را خریدند... البته از آن به بعد دیگر کسی مرد تاجر و
شاگردش را ندید و تنها روستاییها ماندند و یک دنیا میمون!...
به والاستریت خوش آمدید .....
انتخابات آمریکا
سرانجام باراک اوباما نامزد حزب دموکرات به عنوان چهل و چهارمین رییس جمهورایالات متحده انتخاب شد. پیروزی تاریخی سناتور اوباما یکی ازلحظاتی است که درتاریخ این کشور برای همیشه ثبت خواهد شد. باراک اوباما نه تنها نخستین رییس جمهور سیاه پوست قوی ترین کشور جهان است بلکه رییس جمهوری است که ازیک خانواده مهاجر به دنیا آمده است. پدر باراک اوباما از کشور کنیا به هاوایی آمد تا درس بخواند وبا مادر باراک آشنا شد وازدواج کرد. انتخاب اوباما نشان دهنده قابلیت های بالای جامعه آمریکاست. در نظر بگیرید که یکی از مهاجران افغانی درایران با یک بانوی ایرانی ازدواج کند وحاصل ازدواج پسری باهوش و کوشا باشد و آرزو کند که روزی رییس جمهور کشور شود ویک روز هم بشود چقدر تصور این امکان دور است. حالا به همان نسبت چنین اتفاقی در جامعه آمریکا افتاده و از همین رو قابلیت یادگیری دارد.
نکته دیگر یکی از باورهای غلط در کشور ما در مورد انتخابات آمریکا این است که خیلی از ماها و ازجمله مسوولین طرازاول کشورمان فکر می کنند که در ایالات متحده تنها نامزدهای احزاب دموکرات و جمهوری خواه مبارزه می کنند در حالی که این گزاره سراسر غلط است . درهمین انتخابات علاوه بر آقایان اوباما و مک کین دیگرانی هم به عنوان نامزد انتخابات در مبارزات شرکت کرد ه اند . ازجمله آقایان باب بار، چاک بالدوین، سینتیا مک کینی و رالف نادر. بنابراین در این انتخابات 6 نفر نامزد مبارزه می کردند نه دو تن.
در روزهای آینده باید دید این فارغ التحصیل دانشگاه هاروارد چه راه های هوشمندانه ای را برای تغییرسیاست های واشنگتن و بهبود وضع اقتصادی تدوین خواهد کرد.
۱۳۸۷ آبان ۱۴, سهشنبه
ضبط صدا با موبایل
موبایل آمده با امکانات ضبط صدا و تصویر. مبارکه . ولی نکته این است که بزرگ و کوچک بدون اینکه اجازه ای از شرکت کنندگان دریک میهمانی و یا جلسه کاری و یا گفتگو گرفته باشند به خود اجازه می دهند که بی سرو صدا، صدا ویا تصویر را ضبط کنند و بعد هم پس از مدتی با افتخار می گویند که اگر صورتجلسه فلان جلسه را تهیه نکرده اید اشکال ندارد من با موبایلم همه ی جلسه را ضبط کرده ام .
آنقدر این موضوع عادی شده که حتی وزیر و وکیل هم در مصاحبه هایشان می گویند که من فلان جلسه را ضبط کرده ام . اخیرا در یک جلسه خانوادگی با 3-4 نفر دیگر داشتیم برای یک برنامه خانوادگی برنامه ریزی می کردیم بعدا نکته ای فراموش شده بود با یکی از اعضای جلسه صحبت کردم گفت نگران نباش من آن روز همه ی جلسه را با موبایلم ضبط کرده ام.!
اگر ابزار ضبط دارید مبارکتان باشد ولی در مصاحبه با یک بیمار، یک جلسه خانوادگی، جلسه وزیر و وکیل و سایر جلسات حق ندارید که بدون اجازه با موبایلتان جلسه را ضبط کنید. اگر می خواهید ضبط کنید این حق همه ی اعضای جلسه است که از برنامه شما مطلع باشند. ضبط بدون اجازه ورود بدون اجازه به حریم افراد است .
اگر شهروندان به این راحتی به حریم خصوصی یکدیگر تجاوز می کنند چه انتظاری دارند که دیگران چنین نکنند؟
روز رای گیری
امروز چهارم ماه نوامبر روز رای گیری در ایالات متحده آمریکاست. جالب است که این روز به همین ترتیب در تقویم ثبت شده و تعطیل هم نیست. به دیگر بیان همه ساله نخستین سه شنبه ماه نوامبر روز رای گیری در ایالات متحده است و این روز ثابت است . در فرهنگ این سرزمین تعطیلات آخر هفته برای انجام کارهای منزل، استراحت و یا برنامه های ورزشی و سرگرمیست و قرار نیست دراین روز محل های رای گیری ترتیب دهند و به طور اساسی پیدا کردن کسانی که حاضر باشند ناظران انتخابات باشند در تعطیلات آخر هفته اگر غیر ممکن نباشد کار بسیار دشواری است.
در این روز علاوه بر رای گیری برای ریاست جمهوری برای اعضای مجالس نمایندگان و سنا هم رای گیری می شود . همچنین در ایالات ها ی مختلف برای تغییر یا اضافه نمودن برخی قوانین رفراندوم هم به طور همزمان برگزار می شود و انجام همه ی این موارد در یک روز هزینه زیادی را صرفه جویی می کند.
امروز اما روز دیگری است. امروز روزی تاریخی در ایالات متحده آمریکا ست. یکی از شهروندان آمریکایی که از پدری کنیایی و مادری آمریکایی متولد شده و توانسته از فرصت های تحصیلی این سرزمین نهایت استفاده را بکند دارد رییس جمهور می شود. این درحالی است که تا دهه 60 میلادی سیاه ها در بسیاری از ایالت ها حق نداشتند که از شیر آبی که سفید پوست ها آب می خورند آب بنوشند یا اینکه در اتوبوس اگر سفیدی می آمد سیاه باید جای خود را به او می داد تا اینکه جنبش برابری دکتر مارتین لوترکینگ پا گرفت و کاش مارتین بود و می دید که رویاهایش تعبیر شده است و امروز باراک می رود تا نخستین رییس جمهور سیاه پوست آمریکا شود.
تعداد شرکت کنندگان در این انتخابات بیش از هر انتخاب دیگری است. در اینجا قبل از روز انتخابات و مثلا یک ماه مانده به انتخابات باید برای شرکت دررای دهی ثبت نام کنی. یا به عنوان طرفدار حزب ثبت نام می کنی یا به عنوان آدم غیر حزبی. البته مثلا اگر به عنوان طرفدار حزب جمهوری خواه ثبت نام کرده ای به این معنا نیست که حتما به نامزد جمهوری خواهان رای خواهی داد می توانی جمهوری خواه ثبت نام کرده باشی و به باراک اوباما یا حتی یکی از نامزدهای مستقل مثل نادر رای دهی .
انتخابات در اکثر حوزه ها به صورت ماشینی برگزار می شود و تا نیمه های شب نتایج انتخابات معلوم خواهد شد. پیش بینی می شود که در این انتخابات خاص باراک اوباما رای ها را درو کند و حتی پیش از پایان رای گیری به عنوان رییس جمهور آمریکا معرفی شود.